Στην ρωσική Βουλή το... σπέρμα του Πούτιν

Λάτρης του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται ότι είναι η βουλευτής Γιέλενα Μιζούλινα, η οποία έκανε μία απίστευτη πρόταση, μέσα στην ρωσική Δούμα. Να μοιραστεί το σπέρμα του Ρώσου προέδρου σε μέλλουσες μανάδες, προκειμένου να δημιουργηθεί μία πολιτική και στρατιωτική ελίτ στην χώρα!

Η Μιζούλινα είναι επικεφαλής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων της Βουλής, ενώ έχει και διδακτορικό στην Νομική. Δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνει άφωνους τους συναδέρφους της στην Δούμα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εισήγηση, να χρησιμοποιηθεί δηλαδή ο Πούτιν ως... τράπεζα σπέρματος για αναπαραγωγικούς σκοπούς, είναι η πιο απίστευτη από όλες.



Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, η βουλευτής είπε ότι στα παιδιά που θα γεννηθούν από τα σπερματοζωάρια του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, θα υπάρχει ειδική και προνομιακή μεταχείριση, ως επιβράβευση για την αφοσίωσή τους στην Ρωσία.

«Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό», δήλωσε η Γιέλενα Μιζούλινα, χωρίς να αστειεύεται. «Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί», πρόσθεσε και σημείωσε πως οι γόνοι του Ρώσου προέδρου, που θα είναι μόνο αγόρια, θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα