Παραδόθηκε ο οδηγός που σκότωσε και εγκατέλειψε τον 42χρονο στην Πέτρου Ράλλη

Έπιασε τόπο η κινητοποίηση στο διαδίκτυο για τον εντοπισμό του οδηγού ενός κόκκινου CITROEN C3 της πρώτης έκδοσης του 2003 που τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε έναν 42χρονο οικογενειάρχη. Μετά από 6 ημέρες ο δράστης παραδόθηκε την Παρασκευή μόνος του στην Τροχαία Περιστερίου. Πρόκειται για έναν 32χρονο οικοδόμο, κάτοικο Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος προσπάθησε όπως είπε στην Τροχαία, να κρατήσει μυστικό απ’ όλους, ακόμη και απ’ την οικογένεια του, το τι έγινε τα ξημερώματα της 17ης Νοεμβρίου.

Ο 32χρονος πάρκαρε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο έξω απ’ το σπίτι του και το σκέπασε με μία ασημένια κουκούλα, για να κρύψει απ’ ό,τι φαίνεται κάθε στοιχείο. Σύμφωνα με τον διοικητή Τροχαίας Περιστερίου Δημήτρη Κολτούκη, ο 32χρονος οδηγός όταν είδε ότι έσφιγγε ο κλοιός και τα στοιχεία έδειχναν ότι δεν πρόκειται για CITROEN SAXO, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αλλά για CITROEN C3, τότε κατάλαβε, ότι ήταν θέμα ημερών η σύλληψη του και έτσι ομολόγησε. Οι άνδρες της Τροχαίας είχαν από την Πέμπτη στα χέρια τους τη λίστα με όλα τα CITROEN C3 της πρώτης έκδοσης του 2003 που βρίσκονται στην Αθήνα. Ανάμεσα στα 540 αυτοκίνητα της λίστας, ήταν και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε κανείς να καταθέσει, γιατί ο 32χρονος παραδόθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Ο αδελφός του άτυχου 42χρονου έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα στο διαδίκτυο, για να ευχαριστήσει όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό του, όλους τους blogers που έδωσαν μαζί του αγώνα, για να βρεθεί ο δράστης του τροχαίου, τονίζοντας: «Αυτή η μέρα ας είναι μια αρχή να γίνουμε περισσότερο άνθρωποι. ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ… ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ».

Είναι ζήτημα τιμής στο διαδίκτυο ο εντοπισμός ασυνείδητου οδηγού

Σε συναγερμό χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου με το συγκλονιστικό μήνυμα για ασυνείδητο οδηγό

Βοηθείστε να βρεθεί ο ασυνείδητος που σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία