Ψυχικό: Στα 100.000 ευρώ εκτιμάται το συμβόλαιο θανάτου για τον τοπογράφο – Νέα βίντεο με τον δράστη στην Κηφισίας

Ψυχικό: Στα 100.000 ευρώ εκτιμάται το συμβόλαιο θανάτου για τον τοπογράφο – Νέα βίντεο με τον δράστη στην Κηφισίας

Στα 100.000 ευρώ εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ότι ανήλθε το ποσό που πληρώθηκε για το συμβόλαιο θανάτου του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των ερευνών μπαίνουν τα οικονομικά του κατηγορούμενου 44χρονου με το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών.

Σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει ήδη ως πληροφορίες στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος φαίνεται να είναι μέτοχος σε διάφορες εταιρείες και μία από αυτές βρίσκεται στο Αγρίνιο, όπου μετέβησαν οι αστυνομικοί για να ελέγξουν  αν πράγματι υπήρχε εταιρεία, ωστόσο αποδείχθηκε «φάντασμα». 

 Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε η μηχανή μεγάλου κυβισμού που κατείχε ήταν στο όνομα άσχετου προσώπου, που φέρεται μάλιστα να είναι τοξικομανής.

Ο κατηγορούμενος, η καταγωγή του οποίου είναι από τη Ναύπακτο, είχε απενεργοποιημένο τις επίμαχες ώρες της δολοφονίας το βασικό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε. Πρακτικά, δεν το είχε μαζί του για να μην τον εντοπίζουν οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Οι αστυνομικοί πάντως, περιμένουν σημαντικά στοιχεία για τις έρευνές τους από τα τηλέφωνα που κατείχε ο κατηγορούμενος και τα οποία έχουν κατασχεθεί. 

Την ίδια ώρα, νέα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου να κατεβαίνει τη λεωφόρο Κηφισίας πριν από το έγκλημα και να διαφεύγει αμέσως μετά.

Στο πρώτο βίντεο, ο δολοφόνος πάνω στο μηχανάκι με το λευκό κράνος κινείται προς τον τόπο του εγκλήματος.

Ο ίδιος, στο βίντεο που ακολουθεί απομακρύνεται, ενώ έχει σκοτώσει τον τοπογράφο.

 Εν τω μεταξύ, οι αρχές ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό στη Μύκονο όπου εκτιμάται πως το θύμα είχε αντίζηλους για το ότι κατάφερε να πάρει δουλειές σε περιοχές «φιλέτο» στο νησί και πιθανολογούν ότι μια πολύ πιθανή αιτία για την δολοφονία του, να ήταν αυτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα