Θύμα ξυλοδαρμού ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς - Πήγε να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο

Θύμα ξυλοδαρμού ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς - Πήγε να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε την προηγούμενη Δευτέρα (1/7) ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, με έναν άνθρωπο να τον χτυπάει με γροθιές και να αποπειράται να τον παρασύρει με το αυτοκίνητό του.

Ο τέως δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, δέχθηκε κλωτσιές από έναν οδηγό για μία μικρή διαφωνία στον δρόμο, με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα επί της Λεωφόρου Μαραθώνος.

Τα σχετικά βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το Mega και η εκπομπή Live News και αποτυπώνεται το όχημα ενός ατόμου, που παραμένει ασύλληπτος, να παίρνει φορά και να προσπαθεί να παρασύρει τον 59χρονο Βαγγέλη Μπουρνούς, ο οποίος είχε ενημερώσει την Αστυνομία.

 
Βαγγέλης Μπουρνούς: Τι φαίνεται στο σχετικό βίντεο
Αυτό που τονίζει να επισημανθεί είναι ότι ο οδηγός εξαφανίστηκε από το σημείο με μία γυναίκα, που τον συνόδευε, ενώ ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας δεν τραυματίστηκε σοβαρά από τον προπηλακισμό.Στο πρώτο καρέ του βίντεο – ντοκουμέντο, φαίνεται ο Βαγγέλης Μπουρνούς να κρατάει το κεφάλι του μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, ενώ οι υπόλοιποι άνδρες προσπαθούσαν να κρατήσουν τον μαινόμενο άνδρα.

Εκείνος, όμως, συνεχίζει τα χτυπήματα, ενώ ο κ. Μπουρνούς ενημέρωσε την αστυνομία με αποτέλεσμα να δεχθεί κλωτσιά. Την ώρα που τέσσερις άνδρες κρατούν τον οδηγό που χτύπησε τον πρώην δήμαρχο, εκείνος επιστρέφει στο όχημά του, κάνει για λίγο οπισθέν, πατάει γκάζι και προσπαθεί να χτυπήσει τον 59χρονο πρώην δήμαρχο.

«Ούτε τον άγγιξα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι, ήταν σταματημένος πιο πριν εάν είδατε το βίντεο και πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω, από τα δεξιά του να πάω να σταθμεύσω στο φανάρι. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα» είπε ο Βαγγέλης Μπουρνούς, για να συνεχίσει: «Μου είπε πως είναι αστυνομικός».

 
Ο κ. Μπουρνούς τραυματίστηκε, αλλά δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του άνδρα.

reader

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα