Φωτιά έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου: Κλειστά τα δύο ρεύματα. Έχει κοπεί η Ελλάδα στα δύο

Φωτιά έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου: Κλειστά τα δύο ρεύματα. Έχει κοπεί η Ελλάδα στα δύο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην ΕΛ.ΑΣ., μετά από ανατροπή βυτιοφόρου στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού.

Μάλιστα, έχει εκδηλωθεί φωτιά με αποτέλεσμα να επικρατεί πανικός στο σημείο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγονται εκρήξεις.

 Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική η ένταση της φωτιάς έχει μειωθεί. Ο οδηγός του βυτιοφόρου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα που υπέστη κατά την ανατροπή, ενώ δεν φέρει εγκαύματα.

Η φωτιά, σύμφωνα με το korinthos-tv, έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου.

Εξαιτίας της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της τροχαίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου καθώς και στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας και τα οχήματα εκτρέπονται προς την Αθήνα.

Λόγω του περιστατικού παρατηρείται αυξημένη κίνηση πριν τα διόδια Καλαμακίου.

 Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με εννιά οχήματα.

Σώος ο οδηγός
Ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε σώος, δεν έχει εγκαύματα, φέρει όμως κάποια χτυπήματα από την ανατροπή. Έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου, μεταδίδει η ΕΡΤ.

 Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, έχουν κλείσει τα διόδια Καλαμακίου, ενώ γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στη Γέφυρα Κόμβου Λουτρακίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Λόγω του περιστατικού παρατηρείται αυξημένη κίνηση πριν τα διόδια Καλαμακίου, ενώ εξαιτίας της ανατροπής του βυτιοφόρου πολλά οχήματα είναι ακινητοποιημένα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα