Κηφισιά: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης, με πιθανή εμπλοκή «τρίτων» προσώπων

Κηφισιά: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης, με πιθανή εμπλοκή «τρίτων» προσώπων

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κηφισιά καθώς έχει εξαφανιστεί μια 16χρονη κοπέλα.

 Το Χαμόγελο του Παιδιού ανακοίνωσε πως από χθες το μεσημέρι του Σαββάτου, αγνοείται η 16χρονη Κωνσταντίνα-Ειρήνη και δημοσιοποίησε τα στοιχεία της, προκειμένου να βοηθήσει όποιος την έχει δει.

 Σύμφωνα με εισαγγελική εντολή διατάχθηκε να αρχίσει άμεσα η έρευνα, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο από τρίτα πρόσωπα που πιθανόν εμπλέκονται στην εξαφάνιση της.

Η Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ,16 ετών, έχει ύψος 1,64 μ., είναι αδύνατη (55 κιλά), και έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα adidas με λευκή ρίγα, μαύρο φούτερ adidas με φούξια ρίγα, παπούτσια μαύρα nike και κρατούσε μια μπεζ τσάντα Gucci.

Το Χαμόγελο τονίζει πως «οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα