Άγιοι Ανάργυροι: Η επιστολή που έλαβε η 28χρονη από τον δολοφόνο της – Γιατί μου λες ψέματα

Άγιοι Ανάργυροι: Η επιστολή που έλαβε η 28χρονη από τον δολοφόνο της – Γιατί μου λες ψέματα

Από τον ειδικό πραγματογνώμονα και την ειδική ψυχιατρική έκθεση που θα παραδώσει στην 25η ανακρίτρια θα καθοριστούν οι εξελίξεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο ειδικός επιστήμονας θα εξετάσει τον 39χρονο δράστη, προκειμένου να κρίνει αν έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και αν θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή ή σε κάποιο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Όπως ισχυρίζονται συγγενείς και φίλοι της άτυχης Κυριακής, ο δράστης «τα έχει τετρακόσια», ενώ οι τέσσερις ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει μέχρι στιγμής έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία.

Πλέον, ο 39χρονος παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο νοσοκομείο, δεμένος στο κρεβάτι του για λόγους ασφαλείας, με τέσσερις εξωτερικούς φρουρούς από τις φυλακές Κορυδαλλού να έχουν αναλάβει τη φύλαξή του.

Η επιστολή που έστειλε στην Κυριακή

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κυριακή Γρίβα είχε μαζί της, όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, μια επιστολή που της είχε στείλει ο δράσης και στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η εμμονή του μαζί της.

Στην επιστολή αυτήν ο 39χρονος της λέει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας, ενώ προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί του.

Μεταξύ άλλων γράφει: «γιατί μου λες ψέματα; γιατί δε με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας».

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα