Ραφαέλα Πιτσικάλη: Ντυμένοι στα λευκά για το τελευταίο αντίο – Δάκρυα δεν χρειάζονται

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Ντυμένοι στα λευκά για το τελευταίο αντίο – Δάκρυα δεν χρειάζονται

Ντυμένοι στα λευκά και με άσπρα λουλούδια στα χέρια, συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, εκπληρώνοντας την επιθυμία της.

Η Ραφαέλα -η οποία έγινε σύμβολο πίστης, ελπίδας και αισιοδοξίας- «έφυγε» από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και την πατρίδα της, την Κρήτη.

«Δεν χρειάζονται δάκρυα»

«Σήμερα που στους ουρανούς θα φύγει το παιδί μας, όσους την αγαπήσατε, σας θέλουμε μαζί μας… Δάκρυα δεν χρειάζονται, μια προσευχούλα μόνο, για να την έχει συντροφιά στον φωτεινό της δρόμο».

Με αυτά τα λόγια, τα αδέρφια, οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες της 21χρονης κάλεσαν τους παρευρισκόμενους στην κηδεία, να στείλουν ευχές και προσευχές για καλό στερνό ταξίδι στους ουρανούς.

Η μητέρα της Ραφαέλας, που προ ημερών γνωστοποίησε την ημερομηνία της κηδείας, τόνισε την επιθυμία της 21χρονης αλλά και της ίδιας της οικογένειας, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά στο «MAKE A WISH Ελλάδος».

Από νωρίς, φίλοι της Ραφαέλας έφτασαν στον ναό, που ήταν στολισμένος με πολύχρωμα μπαλόνια και δύο λευκά άλογα, αφήνοντας τα δικά τους μηνύματα αποχαιρετισμού.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα