Σκιάθος: Απειλούσε «θεούς και δαίμονες» γιατί δεν έβρισκε στο σπίτι του κρεμμύδια

Σκιάθος: Απειλούσε «θεούς και δαίμονες» γιατί δεν έβρισκε στο σπίτι του κρεμμύδια

Εκτός ελέγχου βγήκε ένας 35χρονος στη Σκιάθο, που αφού απείλησε τη γυναίκα του για ασήμαντη αφορμή, στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι για να μην συλληφθεί.

 Χθες που εκδικάστηκε η μήνυση εις βάρος του στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης.

 Ο καβγάς του ζευγαριού έγινε στις 26 Ιανουαρίου και ξεκίνησε γιατί στο σπίτι δεν υπήρχαν… κρεμμύδια για να μαγειρέψει ο 35χρονος. Ο τσακωμός κλιμακώθηκε με απειλές κατά της συζύγου και πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 35χρονος εξύβρισε και απείλησε τη σύζυγό του και έσπασε σε έξαλλη κατάσταση και ένα κομοδίνο στην αυλή του σπιτιού, επειδή εκείνη δεν είχε αγοράσει… κρεμμύδια τα οποία ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν για να μαγειρέψει στο 20 μηνών παιδί τους που ήταν αδιάθετο. «Θα τα σπάσω όλα, θα σε σκοτώσω» φώναζε και απειλούσε να χειροδικήσει.

Η σύζυγος για να γλιτώσει, είπε ότι πάει να αγοράσει κρεμμύδια, έφυγε από το σπίτι και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε όσα συνέβησαν.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι, είδαν τον 35χρονο να κάθεται στην αυλή με το παιδί, ενώ η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο ίδιος ζητούσε να μιλήσει με την 30χρονη σύζυγό του και οι αστυνομικοί του ζητούσαν με τη σειρά τους, να τους δώσει το παιδί, γιατί ήταν αδιάθετο και χρειαζόταν φροντίδα.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πείσουν τον 35χρονο να παραδώσει το παιδί στον πεθερό του στον οποίο είπε πως δεν αντέχει άλλο να μένει νηστικός και χωρίς καμία προσοχή από την κόρη του. Στη συνέχεια και παρουσία δικαστικού λειτουργού οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και τον συνέλαβαν.

Ενώπιον του δικαστηρίου ο 35χρονος ισχυρίστηκε πως η 30χρονη είναι ανίκανη για σύζυγος και μητέρα και τον άφηνε νηστικό, ενώ η ίδια εκτίμησε πως ο άντρας της έχει ψυχολογικά προβλήματα.

 
Ο 35χρονος καταδικαστηκε χθες σε 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή και με τον όρο να μην πλησιάζει την σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα