Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Θα απολογηθώ μόνο στη Δικαιοσύνη και στους ανθρώπους που έβαλαν έστω 1 ευρώ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Θα απολογηθώ μόνο στη Δικαιοσύνη και στους ανθρώπους που έβαλαν έστω 1 ευρώ

Ο ιδρυτής του “Άλλου Ανθρώπου“, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, για τις έρευνες που γίνονται σε βάρος του για απάτη 600.000 ευρώ. 

«Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στη δικαιοσύνη, όταν με καλέσει, και στους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω και ένα ευρώ. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έρχονται εδώ και βοηθούν, και τον κόσμο που πίστευε και πιστεύει σε μένα».

Ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δήλωσε στο «Live News»: «Είναι λυτρωτική η εισαγγελική παρέμβαση, γιατί θα πάψουμε να μιλάμε για φαντάσματα και κουκούλες και μαρτυρίες».

Οι δικηγόροι του που τον επισκέφτηκαν το πρωί στο κτίριο του «Άλλου Ανθρώπου» λένε πως πάνω από 200 άτομα πέρασαν από εκεί για ένα πιάτο φαΐ. «Είμαστε εδώ μισή ώρα και δεν είναι υπερβολή ότι ήρθαν 200 άνθρωποι να φάνε, να πιουν ένα ποτήρι νερό και να πάνε τουαλέτα».

Και ο Αλέξανδρος Κατσιφός, δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, είπε: «Είναι μεγάλη ροή και διαρκώς αυξανόμενη. Και ο Πολυχρονόπουλος μας είπε ότι ξαναέρχονται εθελοντές να βοηθήσουν. Θεωρώ ότι δεν θα πλήξει τον “Άλλον Άνθρωπο”».

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν παρά μόνο στην Δικαιοσύνη, όταν και αν κληθεί και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που από το υστέρημα τους έδωσαν έστω και 50 λεπτά στον «Άλλον Άνθρωπο».

«Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στην ελληνική Δικαιοσύνη – όταν και αν με καλέσει – και στους ανθρώπους που έδωσαν έστω και ένα ευρώ».

Οι Αρχές ξεσκονίζουν τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές και την δράση του σε στοιχηματικές εταιρείες, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα του ξέπλυμα μαύρου χρήματος, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα