Βόλος: Πέρασε 12 κόκκινα φανάρια και τράκαρε περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

Βόλος: Πέρασε 12 κόκκινα φανάρια και τράκαρε περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο. Ένας 21χρονος είχε πάει σε τσιπουράδικο και όταν έφυγε άρχισε να κάνει «8άρια» στον δρόμο. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο παρατήρησαν την επικίνδυνη οδήγηση του 21χρονου αλλά και το ότι το όχημά του δεν είχε πινακίδες.

Τού έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά ο 21χρονος άρχισε να γκαζώνει το αμάξι για να εξαφανιστεί. Το περιπολικό τον ακολούθησε και εκείνος διέσχισε τον μισό Βόλο περνώντας με κόκκινο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news. Σε απομακρυσμένη συνοικία εγκλωβίστηκε σε στενό και για να αποφύγει τη σύλληψη τράκαρε το περιπολικό που τού είχε κλείσει τον δρόμο.

Ξέφυγε από το μπλόκο και πήγε στο σπίτι του όπου στάθμευσε το αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορούσε να έχει παρασύρει πεζούς στον δρόμο  με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Εκεί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε έως χθες. Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου οδηγήθηκε καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση , αντίσταση , απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή. Του επιβλήθηκαν 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια. Επίσης για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα