Βόλος: Προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία για τον 7χρονο μαθητή που δέχτηκε bullying

Βόλος: Προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία για τον 7χρονο μαθητή που δέχτηκε bullying

Ανάστατος είναι ο Βόλος από την αποκάλυψη του απίστευτου περιστατικού bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή.

Αναστατωμένοι είναι οι γονείς στον Βόλο μετά το πρωτοφανές περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σε έναν 7χρονο μαθητή κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Ένας άλλος μεγαλύτερος μαθητής με τη βία, κατέβαζε τα παντελόνια του 7χρονου και έπαιζε τρίλιζα με στυλό στα ευαίσθητα σημεία του σώματος του, μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου.

Μόλις το πληροφορήθηκαν οι γονείς του 7χρονου, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του σχολείου. Ωστόσο, όπως καταγγέλουν οι γονείς του μαθητή, η απάντηση που έλαβαν ήταν εξοργιστική.

«To πρώτο πράγμα που έκανα όταν μπήκα στην αίθουσα με τη διευθύντρια, που δεν μου έβγαινε φωνή, ήταν να βγάλω το κινητό μου, να το ανοίξω και να της το δώσω. Και μου λέει ωραία βλέπω μία ζωγραφιά. Σκοπός της ήταν να υποβιβάσει το συμβάν».

Ήδη οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ διενεργείται και ένορκη διοικητική εξέταση από τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη λήψη επιπλέον καταθέσεων τόσο από τους γονείς του 7χρονου μαθητή όσο και από τον μαθητή που ζωγράφιζε το σώμα του ανήλικου, αλλά και καταθέσεις από τη διευθύντρια του σχολείου και άλλων μαθητών παρουσία ψυχολόγου.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα