Ανθρωποκυνηγητό για τον κακοποιητή του χάσκι στην Αράχωβα: Θα προκαλέσει έκπληξη σε όλη τη χώρα το όνομά του

Ανθρωποκυνηγητό για τον κακοποιητή του χάσκι στην Αράχωβα: Θα προκαλέσει έκπληξη σε όλη τη χώρα το όνομά του

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη του κτήνους που βίασε και κακοποίησε μέχρι θανάτου τον Όλιβερ, το αξιαγάπητο χάσκι στην Αράχωβα.

 Εντός της εβδομάδας αναμένεται να καταθέσει ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει στις αρχές, καθώς βρίσκεται υπό καθεστώς φόβου. Μάλιστα, πηγές φιλοζωικών σωματείων, αναφέρουν πως η αποκάλυψη του δράστη του βιασμού του σκύλου, θα προκαλέσει έκπληξη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά και στην κοινή γνώμη της χώρας.

 Την οργή των φιλόζωων στη χώρα έχει προκαλέσει ο βιασμός με αιχμηρό αντικείμενο, ενός 8χρονου σκύλου, ράτσας χάσκι, στην Αράχωβα, ο οποίος κατέληξε λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια ενέργεια. 

Το σοκαριστικό γεγονός, καταγγέλθηκε στην ΕΛΑΣ το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου. 

 Ο άτυχος σκύλος, που άκουγε στο όνομα Όλιβερ, είχε βγει για βόλτα το βράδυ της Κυριακής, χωρίς ποτέ να επιστρέψει στο σπίτι του ιδιοκτήτη του. Μετά από ώρες αναζητήσεων, το άτυχο ζώο, βρέθηκε αιμόφυρτο και με σπασμένα πλευρά. 

 Άμεσα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, αλλά παρά τις προσπάθειες να το κρατήσει στην ζωή, το άτυχο χάσκι πέθανε. Άμεσα ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη του νεκρού ζώου συντροφιάς από την διεύθυνσης κτηνιατρικής υπηρεσίας Βοιωτίας. 

 Για το συμβάν έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή του υπουργείο προστασίας του πολίτη, με τους φιλόζωους να ζητούν την άμεση σύλληψη του δράστη. 

gkourou.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα