Κιβωτός του Κόσμου: Ηχητικό ντοκουμέντο του Live News για την υπόθεση του πατέρα Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου: Ηχητικό ντοκουμέντο του Live News για την υπόθεση του πατέρα Αντωνίου

Αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο έφερε στο “φως” η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση του ιδρυτή της “Κιβωτού του Κόσμου“, πατέρα Αντωνίου, και τις καταγγελίες σε βάρος του ίδιου και της ΜΚΟ. 

Το “Live News” μετέδωσε φωνητικά μηνύματα από συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο που έζησε στη δομή της “Κιβωτού του Κόσμου” στο Βόλο και πλέον έχει φύγει γιατί ενηλικιώθηκε, και βρίσκεται κοντά στον πατέρα Αντώνιο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο ζητά επίμονα να συναντηθεί κρυφά με τα δύο παιδιά που πρόσφατα φέρονται να αναίρεσαν τις καταγγελίες τους, χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο της συνάντησης. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο ένας 16χρονος εμφανίστηκε σε βίντεο να αναιρεί τις καταγγελίες και να ζητά συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο. Ωστόσο, ο έφηβος παραδέχτηκε ότι αναγκάστηκε να τραβήξει το βίντεο, ύστερα από πιέσεις που δέχθηκε.

Ο ίδιος και η μητέρα του, υποστηρίζουν ότι ήταν πλαστές οι επιστολές που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στη δημοσιότητα, στις οποίες φέρονται και οι δύο να αναιρούν τις καταγγελίες τους σε βάρος του πατέρα Αντωνίου.  

Το ερώτημα είναι αν οι πιέσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο 16χρονος, συνδέονται με το πρόσωπο που ζητούσε επίμονα να τον συναντήσει. 

Ανάλογα ερωτήματα προκύπτουν και για τον δεύτερο 16χρονο που υποστηρίζει πλέον ότι έλεγε ψέματα για τους ξυλοδαρμούς του, σε δομές της «Κιβωτού».

Ο διάλογος – «φωτιά»

Ο νεαρός που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο, ζητάει από τρόφιμους στη δομή του Βόλου να μεσολαβήσουν για να του κανονίσουν συνάντηση με τους δύο ανήλικους που είχαν κάνει τις καταγγελίες.

«Απλά Θ… οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο. Εγώ θα είμαι απ’ έξω, δεν θα μπω μέσα τώρα. Θα μου τον φέρεις, ξέρεις πού; Στη στάση και θα μου τον φέρεις. Εντάξει; Ξέρεις τι φορούσα εγώ, το ίδιο μπουφάν θα φοράω και αύριο. Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό, έτσι; Κανείς άλλος. Και θέλω να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β… Εντάξει;».

Το άτομο που ακούγεται να μιλάει ανήκε στον πυρήνα συνεργατών του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή. Έστειλε τα ηχητικά μηνύματα λίγες μέρες πριν τα δύο παιδιά ανασκευάσουν και δώσουν νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση.

«Τελικά σκέφτομαι να έρθω και αύριο σχολείο. Εε… για κάτι ακόμα για τον Β… να του μιλήσω λίγο του Β… να μου πει κάτι γιατί δεν μου το διευκρίνισε ακριβώς. Εε.. ναι οπότε, θα ξαναέρθω αύριο, δεν έχω φύγει ακόμα. Απλά, να μην το μάθει κάνεις άλλος, ξέρεις… Πες, ότι έχω φύγει ξέρω εγώ, ότι κατεβαίνω Αθήνα και στο ξαφνικό θα το κάνω αυτό με τον Β… αύριο εντάξει;».

Ο νεαρός ζητάει να μη διαρρεύσει το παραμικρό, να κανονιστούν οι συναντήσεις χωρίς το θέμα να συζητηθεί στη δομή και χωρίς να γίνει η παραμικρή αναφορά που θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

«Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω στο…, το ίδιο πες ότι έφυγα. Εντάξει; Θα με δει ξαφνικά. Απλά Θ… θέλω οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα