Σύρος: Έπεσαν σοβάδες σε Λύκειο στα κεφάλια των παιδιών – Μαθητής πήγε στο Νοσοκομείο

Σύρος: Έπεσαν σοβάδες σε Λύκειο στα κεφάλια των παιδιών – Μαθητής πήγε στο Νοσοκομείο

Την επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκονται τα σχολικά κτίρια στα λύκεια Σύρου, στην περιοχή Λιβαδιά του Μάννα, αποτυπώνουν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, την Παρασκευή (10/11), ένας μαθητής πήγε στο νοσοκομείο έπειτα από πτώση σοβάδων εν ώρα διαλείμματος.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του cycladeslive.gr, έχουν «σκάσει» τα σίδερα λόγω της σκουριάς, και όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, ανά πάσα στιγμή μπορούν να πέσουν κομμάτια σοβά στα κεφάλια των μαθητών και των καθηγητών.

Αλήθεια τι να πει κανείς; Αντί να αρχίσει μια προσπάθεια συντήρησης και ανανέωσης των υποδομών των σχολικών κτιρίων που ιδιαίτερα στη χώρα μας έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ της παλαιότητας το υπουργείο Παιδείας διαφημίζει την αγορά διαδραστικών πινάκων.

Ναι είναι χρήσιμοι ως ένα συμπλήρωμα και μόνο της εκπαιδευτικής διαδικασίας οι διαδραστικοί πίνακες. Ωστόσο έχει σημασία τι βάζει μια εκπαιδευτική πολιτική ως προτεραιότητα. Δεν έχετε ψωμί. Γιατί δεν τρώτε παντεσπάνι; μοιάζει να ρωτάει το υπουργείο Παιδείας. 

Πηγή: alfavita.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα