Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά – Πρόκειται για τυφλό τραύμα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά – Πρόκειται για τυφλό τραύμα

Σε τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, που προήλθε από βολίδα πυροβόλου όπλου, οφείλεται ο θάνατος του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του ανήλικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βολίδα από το όπλο του 41χρονου αστυνομικού της ΟΠΚΕ, φαίνεται ότι αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε, καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα. Πρόκειται για τυφλό τραύμα, καθώς η βολίδα εντοπίστηκε με καθοδική πορεία, στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα, εντός των μυών, οκτώ εκατοστά πιο πάνω από τη δεξιά θηλή. Όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση, όταν η βολίδα μπήκε μέσα στον λαιμό προκάλεσε κάταγμα 4ου και 5ου αυχενικού σπονδύλου. Επίσης, ο ιατροδικαστής εντόπισε εκδορές στον 17χρονο Ρομά, ενώ δεν έφερε τραύματα στα πλευρά.

 Να θυμίσουμε ότι για τον θάνατο του –έπειτα από καταδίωξη πολλών χιλιομέτρων- κρατείται ένας 41χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ Βοιωτίας, ο οποίος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (16/11) στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα