Αποκαλύψεις για το πως δολοφονήθηκε ο Μιχάλης – Το αίμα στο μαχαίρι συνοπαδού του και το «τρελό» σενάριο που δεν έχει υπόσταση

Αποκαλύψεις για το πως δολοφονήθηκε ο Μιχάλης – Το αίμα στο μαχαίρι συνοπαδού του και το «τρελό» σενάριο που δεν έχει υπόσταση

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη από Κροάτες χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πρωί βρέθηκε δείγμα DNA του 35χρονου Έλληνα οπαδού της ΑΕΚ, που συνελήφθη πρόσφατα ως ύποπτος για την υπόθεση, σε μαχαίρι κοντά στο σημείο συμπλοκής του θύματος με τους Κροάτες χούλιγκαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η ταυτοποίηση του DNA δεν αρκεί ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη στον 35χρονο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το γενετικό υλικό που βρέθηκε είναι από συμπλοκή πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη.

Αίμα του Μιχάλη σε μαχαίρι Κροάτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οπαδός που συνελήφθη ήταν ο οπαδός που έτρεχε μαζί με τον Μιχάλη στη προσπάθεια τους να διαφύγουν από το μένος των Κροατών.

«Ενώ λοιπόν τρέχανε, διατυπώθηκε η θεωρία ότι “κατά λάθος ο συγκεκριμένος οπαδός της ΑΕΚ που κρατούσε μαχαίρι στο ένα του χέρι έπληξε τον άτυχο Μιχάλη Κατσούρη και από εκεί προήλθε ο μοιραίος τραυματισμός. Αυτή ήταν μια θεωρία που είχε αναπτυχθεί, η οποία όμως απορρίφθηκε λόγω του γεγονότος ότι σταγόνες αίματος είχαν βρεθεί στο σημείο της πρώτης συμπλοκής.

Τώρα βρέθηκε σταγόνα αίματος στο συγκεκριμένο μαχαίρι αλλά υπάρχει και ένα αντιφατικό σημείο: Μαχαίρι με το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη είχε βρεθεί και σε άλλο σημείο και ανήκε σε Κροάτη. Το συγκεκριμένο μαχαίρι είχε βρεθεί στην περιοχή της Ριζούπολης, προς τη μεριά που είχαν διαφύγει οι Κροάτες.

Εκτιμάται, λοιπόν, ότι οι σταγόνες του αίματος του Μιχάλη έπεσε στο μαχαίρι, που κρατούσε ο συνοπαδός του τη στιγμή που έτρεχαν να γλιτώσουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί αν ο νεαρός οπαδός της ΑΕΚ μαχαίρωσε τον Μιχάλη Κατσούρη, ένα σενάριο που δεν ευσταθεί με τα όσα στοιχεία έχει συγκεντρώσει η αστυνομία.

Πηγή: thestandard.gr


 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα