Εύη Βατίδου: Αρνείται τις κατηγορίες και βλέπει οικονομικά κίνητρα στον καταγγέλλοντα

Εύη Βατίδου: Αρνείται τις κατηγορίες και βλέπει οικονομικά κίνητρα στον καταγγέλλοντα

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε η Εύη Βατίδου η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής με την κατηγορία ότι καταδίωξε με το αυτοκίνητό της και εμβόλισε μια μηχανή στην οποία επέβαινε ένα ζευγάρι προκαλώντας τον τραυματισμό τους.

Με πληρεξούσιο δικηγόρο τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια και και με ένα πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, η Εύη Βατίδου βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μετά την καταγγελία, που έγινε σε βάρος της, ότι εμβόλισε μηχανή το βράδυ του Σαββάτου στην Άνω Γλυφάδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 57χρονη γυναίκα.

Εισαγγελέας και ανακριτής την άφησαν ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

«Αυτή τη στιγμή είναι όλα καλά για μένα. Έχει τελειώσει αυτό το θέμα», σχολίασε η Εύη Βατίδου.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Ο λογαριασμός μας με αυτό το πρόσωπο ανοίγει τώρα».

Η Εύη Βατίδου χαρακτήρισε ψευδή την καταγγελία του οδηγού της μοτοσυκλέτας και επέστρεψε τα βέλη που δέχθηκε, κάνοντας λόγο για υβριστική επίθεση από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας ο οποίος και της έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου.

«(…) είδα έκπληκτη έναν άντρα να κατευθύνεται προς το μέρος μου, ερχόμενος από μία μοτοσικλέτα, που είχε σταματήσει μπροστά από εμένα και με έντονα απειλητική διάθεση, εξαγριωμένος, αφρίζοντας, άρχισε να κοπανάει με τις γροθιές του το τζάμι της θύρας του οδηγού, το οποίο ήταν κλειστό, και παράλληλα μου φώναζε».

«Δεν εμβόλισα την μηχανή»

Η Εύη Βατίδου αρνείται ότι εμβόλισε τη μοτοσυκλέτα με το αυτοκίνητο της.

«Η πτώση της μοτοσυκλέτας του οφείλεται σε αποκλειστική δική του υπαιτιότητα και συγκεκριμένα σε δικό του εσφαλμένο χειρισμό και στην επικινδυνότητα του οδοστρώματος, χωρίς εγώ να τον ακουμπήσω έστω και κατ’ ελάχιστον».

Ο 59χρονος οδηγός της μηχανής έδωσε στο Live News για πρώτη φορά την δική του εκδοχή:

«Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ».

Ο δικηγόρος του οδηγού της μηχανής σημείωσε: «Σαφώς και δεν αυτοτραυματίστηκε, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι, χέρι και πλευρό, δηλαδή είπε θα σπάσω όλο μου το σώμα για να διεκδικήσω αποζημίωση».

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μάλιστα έκανε λόγο στην απολογία της για πιθανό οικονομικό κίνητρο του καταγγέλλοντα.

«Έχω την πεποίθηση ότι κατασκεύασε την εκδοχή ότι δήθεν εγώ τους χτύπησα, προκειμένου να αξιώσει αποζημίωση, διότι πληροφορήθηκα εκ των υστέρων την ιδιότητα μου ως πρώην συζύγου του γνωστού ποινικολόγο Αλέξη Κούγια».

Από την πλευρά της υπεράσπισης της παρουσιάστριας καταγγέλλεται επίσης πως η μηχανή εξαφανίστηκε κάτι που αρνείται η πλευρά των καταγγελλόντων.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα