Δολοφονία στην Κυψέλη: Απολογούνται η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου – Βαρύ το κατηγορητήριο

Δολοφονία στην Κυψέλη: Απολογούνται η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου – Βαρύ το κατηγορητήριο

Απολογούνται οι τρεις συλληφθείσες για την δολοφονία της 23χρονης μητέρας από την Κυψέλη, με το κατηγορητήριο να είναι βαρύτατο.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούνται η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε τη συγκεκριμένη οικογένεια. Περιλαμβάνονται κακουργήματα, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για εμπορία ανθρώπων αλλά και για διακοπή κύησης.

Το τελευταίο αδίκημα αφορά στην σπιτονοικοκυρά, διότι η αδικοχαμένη 23χρονη όταν δολοφονήθηκε κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της.

Κυψέλη: Έτσι έφτασαν οι αστυνομικοί στην εξιχνίαση του εγκλήματος

H κουβέρτα πρόδωσε τους δολοφόνους της Φαίης. Το κουβάρι για την εξιχνίαση της απίστευτης δολοφονίας, οι έμπειροι αστυνομικοί του ανθρωποκτόνων το ξετύλιξαν από την κουβέρτα με την οποία είχαν τυλίξει το άψυχο σώμα της 23χρονης και το είχαν πετάξει στην οδό Τύχης, εκεί όπου βρέθηκε νεκρή.

Οι γείτονες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι πολλές φορές αυτή την κουβέρτα την είχαν δει απλωμένη στο διαμέρισμά όπου έμενε το άτυχο κορίτσι με την μητέρα της, την αδελφή της και την 57χρονη φίλη τους, στα χέρια της οποίας σύμφωνα με τους αστυνομικούς μαρτύρησε.

Η 23χρονη όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, εξαναγκαζόταν έπειτα από ξυλοδαρμούς να εκδίδεται, να επαιτεί ενώ κάποιες φορές η 57χρονη την έσπρωχνε στις ρόδες των αυτοκινήτων έτσι ώστε να πάρει χρήματα από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Μάλιστα τον Αύγουστο του 2021 και ενώ ήταν εννέα μηνών έγκυος από τα χτυπήματα που δέχθηκε απέβαλε.

Η ειδική ομάδα ερευνητών του τμήματος ανθρωποκτονιών χαρτογράφησε τις τελευταίες κινήσεις του θύματος και κατάφερε μέσα από καταθέσεις να σκιαγραφήσει το προφίλ των τριών γυναικών για να καταλήξει στις κατηγορίες.

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα