Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου. Τι δηλώνει ο Κούγιας

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου. Τι δηλώνει ο Κούγιας

Χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερη το πρώην μοντέλο, Εύη Βατίδου, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρές κατηγορίες, έπειτα από την εμπλοκή της σε περιστατικό στη Γλυφάδα.

Νωρίτερα η Εύη Βατίδου, συνοδευόμενη από τον πρώην συζυγό της, Αλέξη Κούγια πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Βατίδου κατηγορείται ότι κυνήγησε και εμβόλισε μία μηχανή τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα, τραυματίζοντας τους αναβάτες.

Η ίδια αρνείται πως τους εμβόλισε.

Ο συνήγορος της και πρώην σύζυγος της Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από το γραφείο του 20ου ανακριτή υποστήριξε ότι, η Εύη Βατίδου είναι το απόλυτο θύμα, ενώ χαρακτήρισε «αλητεία» την εμπλοκής της πρώην συζύγου του στην υπόθεση.

«Με τον κύριο τώρα αρχίσαμε» είπε ο κ. Κούγιας και συνέχισε λέγοντας:

«Το περίεργο είναι ότι, δεν βρέθηκε η μηχανή, που κατηγορείται ότι, εμβόλισε η Εύη Βατίδου. Αυτό το συζητήσαμε και με τον ανακριτή και καταλήξαμε ότι ίσως ήταν κλεμένη», είπε και συμπλήρωσε:

«Eυτυχώς η Δικαιοσύνη διορθώνεια τα λάθη, μιάς εσφαλμένης ποινικής δίωξης».

Και πρόσθεσε χαμογελώντας:

«Το καλό είναι ότι, ξαναβρεθήκαμε με την Εύη. Είχαμε χρόνια να βρεθούμε».

Το χρονικό του περιστατικού στο οποίο εμπλέκεται η Βατίδου
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατηγορούμενη φέρεται να κυνήγησε οδηγό μηχανής τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, με αφορμή πιθανότατα ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Η ένταση κλιμακώθηκε και το πρώην μοντέλο φέρεται να εμβόλισε την μηχανή τραυματίζοντας την γυναίκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα