Θήβα: 38xχρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύμα από σφαίρα

Θήβα: 38xχρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύμα από σφαίρα

Ένα θρίλερ έχουμε σε εξέλιξη γύρω από τον θάνατο 38χρονου που βρέθηκε νεκρός στη θέση του συνοδηγού μέσα στο αυτοκίνητό του στην Θήβα.
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο ενός 38χρονου στην περιοχή της Θήβας.

Συγκεκριμένα ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Τρίτης (6/6). Τα αρχικά στοιχεία έδειχναν πως πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, καθώς υπήρχαν εμφανά σημεία πρόσκρουσης, ενώ επιπλέον είχαν ανοίξει και οι αερόσακοι.

Ωστόσο, έπειτα βρέθηκε στο πατάκι ένα περίστροφο το οποίο φέρει δυσανάγνωστο αριθμό.

Οι γιατροί ήταν εκείνοι που βρήκαν τη σφαίρα στο κεφάλι του άτυχου άνδρα, με το μεγάλο ερώτημα πλέον να είναι εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονική ενέργεια.

Όλα τα σενάρια ανοιχτά

Οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει κανένα σενάριο μέχρι στιγμής. Η σορός του 38χρονου έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ελήφθησαν δείγματα από τα χέρια του, ώστε να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.

Παράλληλα, όπως προέκυψε, στο βυκίο του όπλου υπήρχαν έξι σφαίρες, εκ των οποίων το ένα πυροδοτημένο στη θέση βολής.

Ο 38χρονος διέθετε εταιρεία σεκιούριτι στη Θήβα και ήταν γιος απόστρατου αστυνομικού. Την έρευνα για τον θάνατό του ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ενώ όπως είπε ο πατέρας του, ο 38χρονος δεχόταν απειλές από άγνωστο αποστολέα και θεωρεί πως τον πυροβόλησαν εν κινήσει και έφυγαν από το σημείο.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα