Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σοκάρουν τα όσα είπε στην τελευταία της κατάθεση

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σοκάρουν τα όσα είπε στην τελευταία της κατάθεση

Σοκάρουν τα όσα είπε στην τελευταία της κατάθεση η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία οδήγησε τις αρχές να κάνουν νέες συλλήψεις, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Η 12χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, μέσα σε 36 σελίδες στην κατάθεση που έδωσε στις 11 Απριλίου αναφέρεται σε 47χρονο οικογενειάρχη, που της ζητούσε γυμνές της φωτογραφίες. «Ήταν ένας, που ερχόταν στην πλατεία. Έχει και μια γυναίκα, τον είχα δει μαζί της» είπε η ανήλικη στην παιδοψυχολόγο. Όπως είπε, της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες με αντάλλαγμα χρήματα και σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου με τι συχνότητα της ζητούσε φωτογραφίες, απάντησε «όποτε ερχόταν στην πλατεία».

Η πλατεία του Κολωνού φέρεται να ήταν για τους περισσότερους συλληφθέντες σημείο συνάντησης, που σχεδίαζαν τις φρικιαστικές τους πράξεις για το ανήλικο κορίτσι. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την τελευταία της κατάθεση, την 6η κατά σειρά, που έφερε στο φως αποκλειστικά στο Star.

Παιδοψυχολόγος: Αυτός μόνο φωτογραφίες ζητούσε ή έχετε βρεθεί και από κοντά ;
12χρονη: Έχουμε βρεθεί στο αμάξι. Νομίζω ότι είναι γκρι ασημί. Με τη γυναίκα του ερχόταν στην πλατεία. Είχε και ένα πατίνι.

«Ο σύζυγός μου ήταν κάθε μέρα μαζί μου»

Μετά την σύλληψη του, η σύζυγος του 47χρονου μιλώντας αποκλειστικά στο Star, τον ρώτησε τι συμβαίνει, μη μπορώντας να πιστέψει όσα άκουγε. Ο ίδιος αρνήθηκε όλα αυτά, για τα οποία τον κατηγορούν. «Είχε ένα πατίνι ο άνδρας μου. Η 12χρονη τον ρώτησε, αν το πουλάει και αυτός της είπε "ναι, αλλά δεν το παίρνει κάποιος". Του το ζήτησε για μια βόλτα και ο άνδρας μου της το έδωσε. Αυτό μόνο και κατά τα άλλα δεν του μίλαγε. Ο άνδρας μου ήταν κάθε μέρα, όλη μέρα, κάθε λεπτό μαζί μου», είπε η σύζυγος του 47χρονου κατηγορούμενου.

Παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη και τις πολλές καταθέσεις που έχει δώσει, συνεργάζεται με την παιδοψυχολόγο στην οποία δείχνει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. «Τα χρήματα τα έδινα όλα στον Μ...» αναφέρει η 12χρονη, αποτυπώνοντας την δράση του.

Παιδοψυχολόγος:Τι τα έκανες τα λεφτά;
12χρονη: Τα έδινα στον Μ... . Ο Μ... μου έλεγε να βλέπω, αν με κοιτάει καλά-καλά ο ένας περιπτεράς, μετά μου είπε να του ζητήσω το τηλέφωνο του...
Παιδοψυχολόγος: Ίδια χρήματα είναι και αυτός;
12χρονη: Ναι.
Παιδοψυχολόγος: Κράταγες τίποτα ;
12χρονη: Όχι, τα έδινα όλα σε εκείνον.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται ακόμα δύο άνδρες της γειτονιάς, που έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες το κορίτσι σε αυτούς, για όσα της έκαναν.

Εν τω μεταξύ, αύριο Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση οι οκτώ που συνελήφθησαν με εντάλματα μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης.

news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα