Συγκλονίζει ο πατέρας του συντρόφου της 22χρονης αθλήτριας: Έχασα μια κόρη

Συγκλονίζει ο πατέρας του συντρόφου της 22χρονης αθλήτριας: Έχασα μια κόρη

Έχασα μια κόρη» λέει ο πατέρας του μέλλοντα αρραβωνιαστικού της 22χρονης αθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης , η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο, στο Ηράκλειο.

Η 22χρονη ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα στον κορμό ενός δέντρου, σε δρόμο προς τις Άνω Αρχάνες. Η νεαρή μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή. 

Η κοπέλα είχε υπάρξει αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές. 

«Είμαι πεθερός και έχασα μια κόρη»

Σύμφωνα με το creta24.gr, η Πέννυ ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί. Ο πατέρας του συντρόφου της, Κώστας Σκλαβούνος, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

«Σήμερα ήταν το μνημόσυνο για τα 40 της μητέρας μου. Η Πέννυ είχε πάει στο Ηράκλειο για να δει την μαμά της και της είπε «μαμά θα πάρω το αμάξι για να γυρίσω». Εν τέλει δεν πήρε το αμάξι και πήρε μία φίλη της τηλέφωνο για να έρθουν στο μνημόσυνο. Στα 500 μέτρα πριν από το σπίτι, όπως ανέβαιναν, δεν ξέρουμε τι έγινε. Πήγε στην άκρη του δρόμου το αμάξι και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο. Ήταν ανοιχτό το παράθυρο και όπως χτυπήθηκε το αμάξι, βγήκε απ’ έξω το κεφάλι της, χτύπησε στο δέντρο και της έσπασε το κεφάλι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο newsit.gr.

Στη συνέχεια, σημειώνει ότι «η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο είναι σε σοκ. Περιμένουμε να μας πει τι ακριβώς έγινε».

«Με τον γιο μου, ετοιμάζονταν να αρραβωνιαστούν. Θα είχαν ήδη αρραβωνιαστεί, αλλά δεν έγινε επειδή πέθανε η μητέρα μου. Έχει δύο αδερφές, η μητέρα τους τις μεγάλωσε μόνη της», αναφέρει.

«Είμαι πεθερός και έχασα μια κόρη. Ήταν χρυσό κορίτσι και αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης. Θερμή παράκληση να προσέχουν οι νέες ηλικίες, όταν κρατάνε τιμόνι» καταλήγει ο κ. Σκλαβούνος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα