Καβάλα: Με απρόοπτα ο εορτασμός της εθνικής επετείου

Καβάλα: Με απρόοπτα ο εορτασμός της εθνικής επετείου

Με λαμπρότητα και τιμή πραγματοποιήθηκε η παρέλαση και οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα, ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα στην παραλιακή οδό της πόλης.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, το πρώτο απρόοπτο προέκυψε με τους γονείς ενός μαθητή δημοτικού που έψαχναν το παιδί τους μετά το πέρας της παρέλασης στην παραλιακή οδό της Καβάλας. Όταν τελείωσαν οι εκδηλώσεις, οι γονείς περίμεναν το παιδί τους αλλά δεν το βρήκαν.

Οι γονείς ζήτησαν τη βοήθεια της αστυνομίας και έγινε και η σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα για να βρεθεί το παιδί. Τελικά, τέλος καλό όλα καλά μετά από περίπου 15 λεπτά αναζήτησης, καθώς το παιδί βρέθηκε.

Τα απρόοπτα δεν τέλειωσαν εκεί, καθώς ένας άνδρας που παρακολουθούσε την παρέλαση ένιωσε αδιαθεσία και στο σημείο έσπευσαν στελέχη του ΕΚΑΒ για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Όσον αφορά την παρέλαση, ο ανοιξιάτικος καιρός έφερε κοσμοπλημμύρα στην παραλιακή οδό της Καβάλας για να την παρακολουθήσει. Σύμφωνα με το proininews.gr, είναι αξιοσημείωτο ότι έλειπαν όλοι οι βουλευτές του νομού, αφού προτίμησαν να παραβρεθούν σε άλλες εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα