Ποιο είναι το εστιατόριο που κάηκε στη Νέα Σμύρνη. Αυτές είναι οι δύο πασίγνωστοι ιδιοκτήτες του

Ποιο είναι το εστιατόριο που κάηκε στη Νέα Σμύρνη.  Αυτές είναι οι δύο πασίγνωστοι  ιδιοκτήτες του

Ένα από τα πιο γνωστά και καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας ήταν αυτό στη Νέα Σμύρνη που καταστράφηκε από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/3).

Ο λόγος για το Cavaliere restaurant, που λειτουργούσε εδώ και περίπου 1 χρόνο. Το εστιατόριο βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πολύ κοντά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από εργαζόμενο στην καθαριότητα του εστιατορίου, ο οποίος άκουσε μια έκρηξη εντός του καταστήματος και κατόπιν να σπάνε τα τζάμια.

Μιλώντας στο ΟPEN, ο εργαζόμενος έκανε ξεκάθαρα λόγο για εμπρησμό, καθώς είπε ότι είδε 2-3 άτομα να προσεγγίζουν το μαγαζί, να σπάνε ένα τζάμι και να πετάνε μέσα εκρηκτικό μηχανισμό.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με το πρώτο φως της ημέρας, το εστιατόριο έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ εμφανείς είναι και οι ζημιές στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

Πλέον, η πυρκαγιά έχει κατασβεστεί και συνεχίζονται οι έρευνες στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν, μέσω του κλιμακοστασίου, 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσα τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Τα γνωστά μοντέλα που άνοιξαν το εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη
To εστιατόριο Cavaliere που έγινε στάχτη ολοσχερώς, το είχαν ανοίξει ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης με συνέταιρο τη σύζυγό του και γνωστό μοντέλο της περασμένης δεκαετίας, Μάρα Δαρμουρσλή, αλλά και ο Γιάννης Τσαλαπάτης, σύζυγος του επίσης μοντέλου Έλλης Αγγελιδάκη.

Τα γνωστά μοντέλα που άνοιξαν το εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη To εστιατόριο Cavaliere που έγινε στάχτη ολοσχερώς, το είχαν ανοίξει ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης με συνέταιρο τη σύζυγό του και γνωστό μοντέλο της περασμένης δεκαετίας, Μάρα Δαρμουρσλή, αλλά και ο Γιάννης Τσαλαπάτης, σύζυγος του επίσης μοντέλου Έλλης Αγγελιδάκη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα