Κρήτη: Πτώση θανάτου από τον 3ο όροφο του ΠΑΓΝΗ – Νεκρός ο 65χρονος

Κρήτη: Πτώση θανάτου από τον 3ο όροφο του ΠΑΓΝΗ – Νεκρός ο 65χρονος

Η πτώση στο κενό από τον 3ο όροφο του ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη, στοίχισε τη ζωή σε έναν 65χρονο. Σκηνές πανικού στο νοσοκομείο, μπροστά σε γιατρούς και ασθενείς…

Αναστάτωση τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη, όταν ένας άνδρας έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, όταν ο 65χρονος – πιθανότατα ασθενής – εντοπίστηκε νεκρός. Στο νοσοκομείο επικράτησε πανδαιμόνιο με τις φωνές που ακούγονταν να ξυπνούν τους ασθενείς και να ξεσηκώνουν γιατρούς και νοσηλευτές. 

Στο ΠΑΓΝΗ κλήθηκαν αστυνομικοί για να κάνουν έρευνα. Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν αυτοκτονία. Ο άντρας που σκοτώθηκε βούτηξε στο κενό από τον 3ο όροφο και ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γιατρούς και ασθενείς που είδαν τον 65χρονο λίγο πριν τη μοιραία πτώση στο κενό.

Τα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να αποσαφηνιστούν εντός της ημέρας. Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα ενδότερα του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς να μην έχουν το παραμικρό περιθώριο να τον επαναφέρουν.

Ήδη έχουν ειδοποιηθεί στενοί συγγενείς του, με ορισμένους να σπεύδουν στο ΠΑΓΝΗ ταχύτατα. Στον 3ο όροφο του νοσοκομείου στεγάζεται η κλινική ΩΡΛ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα