Τέμπη: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των συμμαθητών του 15χρονου Παναγιώτη

Τέμπη: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των συμμαθητών του 15χρονου Παναγιώτη

Ραγίζουν καρδιές οι συμμαθητές του μικρότερου θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη, του 15χρονου Παναγιώτη Μπουρνάζη.
«Ποτέ δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’τα σπίτια τους». Ο στίχος από το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, επίκαιρος όσο ποτέ μετά την τραγωδία στα Τέμπη, είναι μεταξύ των μηνυμάτων, με τα οποία, συμμαθητές και καθηγητές του 1ου γυμνασίου Ελευθερίου Κορδελιού, αποχαιρετούν τον 15χρονο Παναγιώτη Μπουρνάζη, το μικρότερο θύμα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ο Παναγιώτης ταξίδευε με το μοιραίο τρένο, μαζί με τον επίσης αδικοχαμένο πατέρα του.Οι δυο τους επέστρεφαν από ταξίδι στην Αθήνα, ενώ ο 54χρονος αδημονούσε να δει την εγγονή του, την τριών μηνών κόρη του μεγάλου του γιου. Πριν από δύο χρόνια ο 15χρονος είχε χάσει τη μητέρα του από καρκίνο.

«Ποτέ δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’τα σπίτια τους, γίνονται άγγελοι και μας προσέχουν», «Πάνο μου, να μας προσέχεις από εκεί ψηλά», «Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας», «Εκεί ψηλά θα είσαι στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας σου»,  είναι μερικά από τα συγκινητικά μηνύματα για τον άδικο χαμό του 15χρονου Παναγιώτη. Λευκά λουλούδια και κεράκια, είναι γύρω από φωτογραφίες του παιδιού, στο σχολείο του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα