«Φως στο Τούνελ»: Φως σε δύο σκοτεινές υποθέσεις αγνοουμένων

«Φως στο Τούνελ»: Φως σε δύο σκοτεινές υποθέσεις αγνοουμένων

Στις προσπάθειες εντοπισμού αγνοούμενων συνανθρώπων μας επικεντρώθηκε το «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, ενώ παρουσίασε τις εξελίξεις σε πολύκροτες υποθέσεις όπως αυτή της Πάτρας αλλά και στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την περίεργη ανθρωποκτονία σε βάρος του ηλικιωμένου Γιώργου Καρυώτη, το περασμένο καλοκαίρι, στη Ρόδο.
Με την εξαφάνιση νέων ανθρώπων που οι συγγενείς τους αγωνιούν για την τύχη τους ασχολήθηκε το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, αλλά και με τις εξελίξεις στις υποθέσεις της Πάτρας και της δολοφονίας του Γιώργου Καρυώτη στη Ρόδο.

Η αγνοούμενη Ιωάννα Νάκη συνήθιζε να πηγαίνει στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, αλλά και στην «Παναγίτσα» στα Καμίνια. Η καλύτερή της φίλη απηύθυνε μία δραματική έκκληση μέσω του «Τούνελ».

Μία πληροφορία που έφτασε κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, έστειλε το συνεργείο εξωτερικών ερευνών στον Πειραιά.

Το «Τούνελ» επέστρεψε και στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, για τη δολοφονία του βιοπαλαιστή Γιώργου Καρυώτη, που δείχνει να έχει βαλτώσει. Εξοργισμένος ο γιος του απευθύνθηκε στην εκπομπή.

Η εκπομπή θα συνεχίσει την έρευνα της μέχρι οι συγγενείς όλων των αγνοούμενων και των θυμάτων εγκληματικών πράξεων να πάρουν τις απαντήσεις τους.

Πηγή: megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα