Καταδικάστηκε γηροκόμος που βασάνιζε 90χρονη πριν πεθάνει

Καταδικάστηκε γηροκόμος που βασάνιζε 90χρονη πριν πεθάνει

Η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου δημοσίευσε σοκαριστικά βίντεο που μαρτυρούν τον βασανισμό ηλικιωμένης από τη γηροκόμο της, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, το 2018.  

Όταν η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε 7 χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η γηροκόμος δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία. Ζητά τη παραδειγματική τιμωρία της γηροκόμου, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό την Δευτέρα.

Ο γιος της ηλικιωμένης είχε προσλάβει τη γυναίκα από τη Βουλγαρία για να φροντίζει την 90χρονη μητέρα του. Ωστόσο, οι εικόνες που αντίκρυσε μετά την ολιγοήμερη απουσία του ήταν σοκαριστικές. Η γηροκόμος τη χτυπούσε με μανία και εκείνη ακούγεται να πονάει, ανήμπορη να αντιδράσει. 

«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, της έδινε ηρεμιστικά», είπε ο γιος της 90χρονης. «Όταν γύρισα μου είπε ότι την χτύπαγε, έβαλα κάμερες, το διαπίστωσα».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει αποκλειστικά στο «Live News», ο γιος της 90χρονης, ακόμη και η γιατρός που κάλεσε να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα τη κακομεταχειριζόταν και αμελούσε τη φροντίδα της. «Φώναξα γιατρό, δεν υπήρχε σημείο που να μη την έχει χτυπήσει».

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε στο «Live News» ο γιος της άτυχης γυναίκας.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα