Φωτογραφία – ντοκουμέντο με ναρκωτικά που κατέσχεσε η ομάδα ΔΙΑΣ στη υπόθεση Θεοδωρικάκου

Φωτογραφία – ντοκουμέντο με ναρκωτικά που κατέσχεσε η ομάδα ΔΙΑΣ στη υπόθεση Θεοδωρικάκου

Στο φως της δημοσιότητας, φωτογραφία – ντοκουμέντο με ναρκωτικά που εντοπίστηκαν από τον έλεγχο στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου τον Νοέμβριο του 2021 στο Μαρούσι.

Την εν λόγω φωτογραφία παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Να θυμίσουμε πως δημοσίευμα του Documento, που δεν κατονόμαζε το πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Θεοδωρικάκου, επικαλείται την κατάθεση ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που δόθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 2023, στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τo δημοσίευμα πρόκειται για υπόθεση αστυνομικού ελέγχου από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μαρούσι Αττικής, κατά την οποία εντοπίστηκαν 18 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή τριών νεαρών. Ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να ζήτησε από τον ανώτατο αξιωματικό «να καταστραφούν οι ποσότητες των ναρκωτικών και να μην προσαχθεί κανένας».

Για την υπόθεση αυτή χθες ο υπουργός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μιλώντας για αθλιότητα και προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα ο υπουργός τόνισε ότι «αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα