Δυο οι δολοφόνοι του 53χρονου στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Δυο οι δολοφόνοι του 53χρονου στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η υπόθεση ληστείας και ανθρωποκτονίας σε βάρος του 53χρονου, η οποία διαπράχθηκε την Κυριακή 15/1 στην οδό Σμύρνης στο κέντρο της πόλης των Χανίων, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα πως από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας προέκυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκονται δύο αλλοδαποί τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, πρόκειται για δύο άντρες από τη Γεωργία 19 και 49 ετών, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος είχε βρεθεί νεκρός και πεσμένος στο πάτωμα του μικρού ισόγειου διαμερίσματος στο οποίο διέμενε το βράδυ της Κυριακής ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση είχε δεθεί και χτυπηθεί βάναυσα στο πρόσωπο πριν οι δράστες του κλείσουν τις αναπνευστικές οδούς με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, οι δύο Γεωργιανοί έκλεψαν από την οικία του κινητό τηλέφωνο, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άγνωστο χρηματικό ποσό και εν συνεχεία του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο δια αποφράξεως των αεροφόρων οδών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα