Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο Ηλίας Μίχος πουλάει την περιουσία του

Ύστερα από 3,5 μήνες στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορούμενος για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό, ο Ηλίας Μίχος θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα το πρώτο του επισκεπτήριο. 

Σύμφωνα με το STAR, ο Ηλίας Μίχος αναμένεται να δει τους γονείς του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στα Γρεβενά για να τον συναντήσουν για πρώτη φορά μετά τις 15 Οκτωβρίου 2022, όταν προφυλακίστηκε. Ο άνθρωπος που έγινε ο… εφιάλτης της 12χρονης στον Κολωνό, έχει ζητήσει να του φέρουν συγκεκριμένα πράγματα για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή.

Την ίδια στιγμή, έχει αρχίσει να πουλά περιουσιακά στοιχεία, όπως το αυτοκίνητο του, ενώ προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα έκοψε το ρεύμα σε ένα ακίνητο του.

Οι πληροφορίες του STAR αναφέρουν ότι ο Ηλίας Μίχος φαίνεται να επιμένει πολύ στο να κάνει μεροκάματα μέσα στις φυλακές Γρεβενών, με στόχο να μειώσει ημέρες φυλάκισης και να δείξει καλή διαγωγή.

Υπενθυμίζουμε, ότι τον “βαραίνουν” συνολικά οκτώ κατηγορίες, ανάμεσά τους βιασμός της 12χρονης, μαστροπεία και διακεκριμένη παιδική πορνογραφία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα