Κανονικά τα μαθήματα στα σχολεία αύριο, 30 Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών – Τι αναφέρει η εγκύκλιος

Κανονικά τα μαθήματα στα σχολεία αύριο, 30 Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών – Τι αναφέρει η εγκύκλιος

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, τα μαθήματα στα σχολεία.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα μαθήματά τους αύριο, εορτή των Τριών Ιεραρχών, όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου.

Στην εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρεται:

«Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας.

Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695)».

Αντίθετα κλειστά θα μείνουν αύριο, Δευτέρα (30/1), φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών καθώς γι’ αυτά εξακολουθεί να ισχύει κοινή υπουργική απόφαση του του 2016 σύμφωνα με την οποία η ημέρα του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών αποτελεί αργία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα