Ελληνικό το ακριβότερο ελαιόλαδο του κόσμου

Ελληνικό το ακριβότερο ελαιόλαδο του κόσμου

Το ακριβότερο λάδι στον κόσμο είναιελληνικό και περιέχει μέσα φύλλα βρώσιμου χρυσού και η τιμή του ανέρχεται στα 1.050€ το μπουκαλάκι. Ο υγρός χρυσός του Ομήρου όπως αποκαλείται από την εταιρία που το παράγει, είναι μία αποκλειστική συνεργασία Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ένα μπουκαλάκι 250ml που μπορούν να το αποκτήσουν μόνο απαιτητικοί πελάτες από την αραβική χερσόνησο.

«Το ελαιόλαδο με βρώσιμο χρυσό με το χειροποίητο κουτί έχει ειδική θήκη, μπορούνε να βάλουν αφιέρωση, να γράφουν το όνομά τους, εμείς το δίνουμε 320€ και αυτοί το πουλάνε 1.050€», αναφέρει ο Ιωάννης Καμπούρης, διευθύνων σύμβουλος E-LA-WON.

Η ελληνική εταιρία άρχισε την παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος από το 2015. Από τους ελαιώνες της Πελοποννήσου, φτάνει κατευθείαν σε υπερπολυτελή πιάτα εμίρηδων.

«Φτιάξαμε τους δικούς μας ελαιώνες, καλλιεργήσαμε τα δικά μας ελαιοπερίβολα στην Πελοπόννησο, παράξαμε το δικό μας ελαιόλαδο».

Μέλι με… Swarovski

Η υπερπολυτελή ελληνική σειρά που είναι διαθέσιμη μόνο για την αραβική αγορά δεν περιορίζεται στο λάδι από χρυσό. Κυκλοφόρησε μέχρι και μέλι στην εντυπωσιακή συσκευασία που βλέπουμε με κρύσταλλο Swarovski στο καπάκι. Η τιμή του ανέρχεται στα 650€ το βαζάκι.

«Είναι το μέλι το οποίο έχει και αυτό βρώσιμο χρυσό σε ειδική συσκευασία με χειροποίητο γυαλί χαραγμένο και μεγάλα Swarovski που το κάνουν ιδιαίτερο».

Το ιδιαίτερο γλυκό τριαντάφυλλο το οποίο κατασκευάστηκε μετά από απαίτηση των Αράβων περιέχει και αυτό βρώσιμο χρυσό και πωλείται από τους Άραβες 450€.

«Η εταιρία μας έχει 115 βραβεία τα οποία αφορούν τόσο την ποιότητα όσο και την συσκευασία».

Η γνωστές σε όλους μαύρες ελιές Καλαμών, πωλούνται στην αραβική αγορά με την ονομασία «ΜΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ» σε ατομική συσκευασία έναντι 350€.

«Μοναδικές χωρίς αλατότητα, με την χαμηλότερη που υπάρχει και θέλανε και αυτές να τις περιβάλουμε με βρώσιμο χρυσό».

Τα καινοτόμα ελληνικά προϊόντα με φύλλα χρυσού ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και αγοράζονται από εμίρηδες μέχρι και βασιλικές οικογένειες.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα