Καταγγελεία για οδηγό λεωφορείου που φαίνεται να δίνει το τιμόνι σε ανήλικη (Βίντεο)

Καταγγελεία για οδηγό λεωφορείου που φαίνεται να δίνει το τιμόνι σε ανήλικη (Βίντεο)

Μια σοβαρή καταγγελία ήρθε στην εκπομπή Tlive, καθώς ένας οδηγός λεωφορείου επέτρεψε σε ανήλικη μαθήτρια να το οδηγήσει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρίας της γυναίκας που κατήγγειλε το περιστατικό στο τιμόνι του λεωφορείου κάθεται ένα κορίτσι μόλις 15 ετών.

«Βλέπουμε ένα κορίτσι 15-16 χρονών το οποίο έχει πάρει το λεωφορείο, ο οδηγός είναι δίπλα και οδηγεί ένα αστικό λεωφορείο. Κάποιος είναι μέσα από τις φίλες της γιατί το τραβάει βίντεο και το λέει κιόλας ότι «εγώ είμαι, τράβα βίντεο, γιατί εγώ οδηγώ…» κάτι τέτοιο. Είναι απαράδεκτο ότι δίνει το λεωφορείο σε ένα 15χρονο παιδί. Αν γίνει οποιοδήποτε ατύχημα από ποιον θα ζητήσουν ευθύνες; Από το παιδί που το πήρε ή από τον οδηγό; » ανέφερε στο T-live η γυναίκα που κατήγγειλε το γεγονός.

Μάλιστα ο οδηγός ακούγεται να δίνει οδηγίες στην ανήλικη ενώ μέσα στο λεωφορείο υπάρχουν δύο τουλάχιστον άτομα, με μία κοπέλα να τραβά το βίντεο. Οπως φαίνεται και από το βίντεο το περιστατικό συνέβη βράδυ, καθώς τα εσωτερικά φώτα του λεωφορείου.

Ο οδηγός μίλησε στον Alpha και αρνείται ότι είναι ο ίδιος στο βίντεο. «Δεν είμαι εγώ αυτός, δεν είμαι εγώ αυτός. Η φωνή μου είναι ναι. Παιδιά, σας παρακαλώ, δεν είμαι εγώ εκεί. Θα με τρελάνετε; Σε αυτό έχει γίνει μοντάζ, δεν είμαι αυτός» είπε ο οδηγός.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα