Μαφιόζικη επίθεση στην Καλαμάτα: Πυροβόλησαν μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου

Μαφιόζικη επίθεση στην Καλαμάτα: Πυροβόλησαν μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στην Καλαμάτα, καθώς το πρωί της Παρασκευής έπεσαν πυροβολισμοί.

 Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, πρόκειται για έναν 47χρονο άνδρα που δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους στη συμβολή των οδών Υδρας και Σόλωνος και αυτή την ώρα έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

 Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και πυροβόλησαν τον οδηγό της μηχανής, αρχικά του έκλεισαν το δρόμο με το αυτοκίνητό τους. Στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία, που εκτιμάται οτι είναι γύρω στα 35, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. 

Στο σημείο έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε εξέλιξη είναι καταδίωξη του ύποπτου οχήματος από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα