Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα - Σοκάρει η ομολογία της 47χρονης για τον 50χρονο λογιστή

Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα - Σοκάρει η ομολογία της 47χρονης για τον 50χρονο λογιστή

Ήταν περίπου 5.30 ώρα το απόγευμα της Δευτέρας όταν φωνές αναστάτωσαν τους ένοικους της πολυκατοικίας στην περιοχή του Μοσχάτου.

Όταν εκλήθη η αστυνομία, και χτύπησε το κουδούνι διαμερίσματος του 2ου ορόφου, μία γυναίκα 47 ετών άνοιξε την πόρτα. Έντρομοι οι αστυνομικοί είδαν έναν 50χρονο άνδρα να είναι απαγχονισμένος, με μία ζώνη την  οποία είχε κρεμάσει από κάποια μπάρα που υπήρχε στην πόρτα του σπιτιού του.

Η γυναίκα, ενώ αρχικά είπε στις Αρχές ότι τον βρήκε σε αυτή την κατάσταση, μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά προκειμένου να καταθέσει. Ωστόσο αργότερα, οι αστυνομικοί με τις επίμονες ερωτήσεις τους, της εκμαίευσαν την ομολογία της δολοφονίας του.

Η 47 δήλωσε ότι ο 50χρονος λογιστής-επενδυτής της απέσπασε ποσό ανω των 200.000 ευρώ, και που του τα είχε δώσει τμηματικά. Όταν του τα ζήτησε πίσω, εκείνος, σύμφωνα με την ίδια στην 47χρονη, φέρεται να είπε ότι δεν τα είχε και υποστήριξε ότι η γυναίκα του «σήκωσε» όλα τα χρήματα του από την τράπεζα και τον εγκατέλειψε πηγαίνοντας στο εξωτερικό.

Αρχικά, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια η γυναίκα, η 47χρονη φέρεται να επιχείρησε να τον πνίξει με κάποιο κορδόνι, ωστόσο εκείνος βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και της είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσει, με την 47χρονη να τον προτρέπει.

Ο 50χρονος φέρεται να πέρασε τη θηλιά της ζώνης στον λαιμό του και η 47χρονη να έσπρωξε το καρεκλάκι που στεκόταν, με αποτέλεσμα ο άνδρας να απαγχονιστεί.

Πάνω από 2 εκ. ευρώ είχε αποσπάσει ο 50χρονος λογιστής από τα θύματά του
 
Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ρώτησε πού βρίσκεται το σπίτι του 50χρονου, ενώ φέρεται να είπε πως «να είστε σίγουροι εγώ θα τον σκοτώσω».

Όταν μπήκε στο σπίτι του επενδυτή-λογιστή ξεκίνησε ένας καυγάς καθώς η 47χρονη ισχυρίζεται πως της χρώσταγε 200.000 ευρώ.

Το περασμένο Σάββατο έγινε ένα άλλο περιστατικό με τον 50χρονο, τον οποίο κάποιοι έδειραν, καθώς χρώσταγε και σε αυτούς χρήματα. Ο άνδρας υποστήριζε πως είχε κοινό λογαριασμό με την αλλοδαπή γυναίκα του, η οποία φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία, σύμφωνα με αυτά που έλεγε ο 50χρονος.

Η φερόμενη ως δράστιδα και ο άνδρας γνωρίζονταν πολλά χρόνια, ενώ εκείνος την έπεισε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και σε κάποιες πλατφόρμες του διαδικτύου που γίνονταν επενδύσεις. Η 47χρονη του εμπιστεύθηκε περίπου 26.000 ευρώ στην αρχή ενώ ο ίδιος στην αρχή της έδινε τμηματικά 400-500 ευρώ έως και 800 ευρώ.

Τα θύματα του 50χρονου φαίνεται πως είναι πάνω από 20, ενώ το κέρδος του ανερχόταν στα 2 εκ. ευρώ.

Στην πορεία, η γυναίκα του ζήτησε πίσω τα χρήματά της ενώ ο 50χρονος της είπε πως δεν έχει ρευστότητα καθώς τα χρήματα είναι «κλειστά». Στη συνέχεια της πρότεινε να γίνει συνέταιρος σε αυτή την επένδυση κι με αυτόν τον τρόπο της απέσπασε άλλα 50.000 ευρώ αλλά και άλλα τόσα από τον αδερφό της.

Ο 50χρονος σταμάτησε να δίνει λεφτά στα θύματά του, ενώ εκείνοι του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα