Συνελήφθη 38χρονος για ληστεία σε βάρος ανηλίκων στην Ακρόπολη

Συνελήφθη 38χρονος για ληστεία σε βάρος ανηλίκων στην Ακρόπολη

Συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου στην Αθήνα από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για ληστεία σε βάρος ανηλίκων, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος από κοινού με τον συνεργό του προσέγγισε δύο ανήλικους αλλοδαπούς στα Βραχάκια της Ακρόπολης και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Λίγο αργότερα, μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άτομο που προσομοίαζε στην περιγραφή των παθόντων, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 13-1-2023 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 38χρονος αλλοδαπός για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκων. Αναζητείται ο συνεργός του.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 13-1-2023 ο κατηγορούμενος από κοινού με τον συνεργό του προσέγγισε 2 ανήλικους αλλοδαπούς στα Βραχάκια της Ακρόπολης και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Λίγο αργότερα, μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άτομο που προσομοίαζε στην περιγραφή των παθόντων, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.