Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας στην κατηγορουμένη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας στην κατηγορουμένη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε χθες στην ανακρίτρια, με την απολογία της να διακόπτεται μετά τις καταγγελίες περί μεροληψίας της ανακρίτριας.

Μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες απολογία η διαδικασία διεκόπη με το συνήγορό της, Αλέξη Κούγια να προαναγγέλλει νέα αίτηση εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για λόγους μεροληψίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ανακρίτρια ρώτησε εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πρόβλημα υγείας, εάν είχε πάει σε ψυχολόγο, εάν είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και ποια είναι η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ρωτώντας για τα προβλήματα υγείας, η ανακρίτρια γνωρίζει πως στη δικογραφία υπάρχουν στοιχεία από τα νοσοκομεία της Πάτρας πως οι παρουσίες της Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν συχνές, συνήθως  με επίκληση διαφόρων προβλημάτων υγείας, ειδικά κατά τις κρίσιμες περιόδους των θανάτων των παιδιών της.

«Συζήτηση για πρωινάδικα»
Υπάρχει και το ζήτημα περί του «Συνδρόμου Μινχάουζεν» που τα αστάθμητα στοιχεία του ψυχισμού της μπορεί να οδηγήσουν σε αυτήν την τριπλή ανθρωποκτονία.

Με τη σειρά του, ο κ. Κούγιας είπε πως στη χθεσινή απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των μικρότερων παιδιών της, η ανακρίτρια την ρώτησε «τι όνειρα έβλεπε» μεταβάλλοντας την ανάκριση «σε συζήτηση για πρωινάδικα».

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της είπε «όταν το καλοκαίρι διάβασα και τις τρεις δικογραφίες είδα ότι δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί ότι η γυναίκα αυτή σκότωσε τα παιδιά της. Είναι μια υπόθεση που είναι μια δικαστική πλάνη τεράστια».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα