Φθιώτιδα: Η τραγική ιστορία πίσω από τον ναυτικό που βρέθηκε απανθρακωμένος

Φθιώτιδα: Η τραγική ιστορία πίσω από τον ναυτικό που βρέθηκε απανθρακωμένος

Μία τραγική ιστορία αποκαλύπτεται με αφορμή τον θάνατο του 73χρονου συνταξιούχου ναυτικού, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος και διαμελισμένος σε κτήμα στην Αρκίτσα, της Φθιώτιδας.

Ο ηλικιωμένος ήταν αγνοούμενος από τις 12 Δεκεμβρίου. Πριν εξαφανιστεί είχε αφήσει ένα σημείωμα στους συγγενείς του, στο οποίο έγραφε ότι φεύγει και δεν χρειάζεται να τον αναζητήσει κανείς. Ανέφερε, επίσης, ότι εάν πεθάνει επιθυμεί να αποτεφρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, ο 73χρονος είχε μπαρκάρει στα καράβια και τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αυστραλία. Πριν από έξι μήνες επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λάρισα, ωστόσο, αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία για τις συνθήκες θανάτου του 73χρονου, το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι να έκανε ο ίδιος κακό στον εαυτό του.

Το γεγονός που τον είχε σημαδέψει
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πριν από πολλά χρόνια ο αδελφός του φέρεται να αυτοκτόνησε με τον ίδιο τραγικό τρόπο. Ήταν ένα γεγονός που του είχε στοιχίσει πάρα πολύ και τον είχε σημαδέψει.

Οι Αρχές έχουν πάρει DNA από συγγενικό πρόσωπο για να ταυτοποιήσουν και εργαστηριακά ότι η απανθρακωμένη σορός ανήκει στον 73χρονο ναυτικό, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, συνεχίζουν την έρευνα για να συμπληρώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ αυτής της τραγικής ιστορίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα