Έβρος: Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένος αγρότης – Τον ξυλοκόπησαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα

Έβρος: Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένος αγρότης – Τον ξυλοκόπησαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα

Στιγμές τρόμου έζησε ένας ηλικιωμένος αγρότης στον Έβρο, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην καλύβα του στο χωριό Καβησός Φερών. Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου, όταν δύο αλλοδαποί εισέβαλαν στην καλύβα, ζητώντας του αρχικά φαγητό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος τους έδωσε ό,τι είχε, όμως εκείνοι εκνευρίστηκαν που δεν ήταν αρκετό το φαγητό και άρχισαν να του μιλούν άσχημα και να τον γρονθοκοπούν.

Εκείνη την ώρα, ένας άνδρας υπηρεσίας security περνούσε έξω από την καλύβα. Ο αγρότης προσπάθησε να του κάνει νόημα για να τον βοηθήσει. Όταν οι δράστες το κατάλαβαν εξαγριώθηκαν ακόμη περισσότερο. Τον ξάπλωσαν στο κρεβάτι και τον έδεσαν χειροπόδαρα, χτυπώντας τον ταυτόχρονα με ένα κούτσουρο που βρήκαν. Στη συνέχεια, αφού πήραν την καραμπίνα του ηλικιωμένου αγρότη και ένα κυνηγετικό μαχαίρι, τον κλείδωσαν στην καλύβα. Αμέσως μετά, προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο του και να φύγουν χωρίς να τα καταφέρουν.

Ο αγρότης, αν και τραυματισμένος, κατάφερε και λύθηκε, πήγε στο χωριό και ενημέρωσε συγγενείς του και την Αστυνομία. Οι δράστες συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. σε αγροτική περιοχή και ο ηλικιωμένος κλήθηκε να τους αναγνωρίσει.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αύριο, Δευτέρα, ο αγρότης, που δήλωσε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του, θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον άτυχο αγρότη, ενώ οι δυο αλλοδαποί, ηλικίας περίπου 35 ετών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα