Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν εμπλέκεται με την οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά, ούτε είναι κουμπάρος του αρχηγού

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν εμπλέκεται με την οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά, ούτε είναι κουμπάρος του αρχηγού

Σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ υπολογίζονται τα κέρδη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που εξάρθρωσε η αστυνομία. Στη δικογραφία φέρεται να περιλαμβάνεται και το όνομα του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη. Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν εμπλέκεται με την οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά, ούτε είναι κουμπάρος του αρχηγού
 
Ο ίδιος ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για την υπόθεση στο Star, αναφέροντας ότι θα κάνει αγωγές. «Είναι αλλόκοτα όλα αυτά και αδιακρίσια μεγάλη, έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί έτσι αυτό το θέμα, με το όνομά μου», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Εγώ δεν έχω κανένα ένταλμα, ούτε έχω σχέση με αυτό το ζήτημα. Θα δουν αγωγές αυτή τη φορά γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί αλλά τελικά κάνουν το παν, αρκεί να βγάλουν λεφτά, αρκεί να οικονομήσουν», τόνισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα… Ευτυχώς που έχει φύγει από τη ζωή η μανούλα μου, γιατί αν τα μάθαινε όλα αυτά, θα έφευγε απ’ αυτή την αιτία », κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

 
Οι διάλογοι
Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, από το καλοκαίρι οι αστυνομικοί ερευνούσαν την δράση ενός 64χρονου ο οποίος φέρεται ως «εγκέφαλος» συμμορίας διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης. Στο κόλπο, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι και η σύντροφός του που είχε δικό της πελατολόγιο.

Ο 64χρονος αποθήκευε τα ναρκωτικά στο σπίτι του στη Βάρη και έκανε τις παραδόσεις με το αυτοκίνητό του. Εκτός από εκείνον οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει άλλους τρεις συνεργούς.

Ανάμεσα στα άτομα που αναφέρονται στη δικογραφία, είναι και εκείνο του Θέμη Αδαμαντίδη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος μετέδωσε τον εξής διάλογο:

Αρχηγός: Έλα.

Αδαμαντίδης: Πότε θα έρθεις;

Αρχηγός: Σε μισή ώρα περίπου θα είμαι σπίτι σου.

Αδαμαντίδης: Άντε μπράβο ναι, δεν είναι ο ίδιος ακριβώς, είναι άλλος ο «φίλος» μας ε;

Αρχηγός: Αυτό το τελευταίο δεν σου άρεσε;

Αδαμαντίδης: Ωωω καλά θα τα πούμε, έλα θα τα πούμε.

Αρχηγός: Περίμενε ρε έχω και το τελευταίο ακούς;

Αδαμαντίδης: Ναι ναι το προτελευταίο θέλω.

Αρχηγός: Και το προηγούμενο.

Αδαμαντίδης: Έλα, έλα θα τα πούμε.

Αρχηγός: Όταν ήρθα στο σπίτι δεν μου είπες, ο τελευταίος «στίχος».

Αδαμαντίδης: Ε ναι εντάξει δεν θα σου πω, σου λέω, θα σου πω.

Αρχηγός: Έχω δύο στίχους.

Αδαμαντίδης: (ακατάληπτο), γεια, γεια.

Αρχηγός: Και τι άλλο να κάνω (γέλια)

Αδαμαντίδης: Άλλαξε το «ρεφρέν» έλα γεια.

Κούγιας: Η συνομιλία δεν έχει καμία σχέση με την διακίνηση των ναρκωτικών
Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του τραγουδιστή, τονίζει ότι η συνομιλία δεν έχει σχέση με την διακίνηση ναρκωτικών, αλλά με την επαγγελματική ενασχόληση του Θέμη Αδαμαντίδη.

«Εκείνο το οποίο πραγματικά συνέβη είναι ότι παρακολουθώντας η Ασφάλεια Αττικής, με νόμιμο τρόπο, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες μελών της οργάνωσης αυτής διεπιστώθη ότι κάποιος από αυτούς μίλησε με τον κύριο Αδαμαντίδη. Το μόνο το οποίο έχει γίνει είναι αυτή η συνομιλία η οποία συνομιλία δεν έχει καμία σχέση με την διακίνηση των ναρκωτικών αλλά έχει σχέση με την επαγγελματική ενασχόληση του κυρίου Αδαμαντίδη. Πιθανότατα ένας απ’ αυτούς του αρέσει ως τραγουδιστής και τον πήρε τηλέφωνο και υπάρχει αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία. Γι’ αυτό και ο κύριος Αδαμαντίδης δεν συνελήφθη ποτέ, δεν τον κατηγόρησε ποτέ κανείς, τον έχουν καλέσει μόνο ως μάρτυρα να δώσει μία κατάθεση» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος στον ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση Κούγια
«Ψευδή» και «συκοφαντική» χαρακτηρίζει ο Αλέξης Κούγιας την είδηση που αναπαράγεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης σχετίζεται με την εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις. Ο συνήγορος του γνωστού τραγουδιστή σημειώνει επιπλέον ότι «δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο ποινικολόγος αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και λίγες ώρες διακινείται η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο κ. Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και ότι δήθεν ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική.

Η αλήθεια είναι η εξής: Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κου Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής του και είναι ένας από αυτούς, με τους οποίους στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με διακίνηση ναρκωτικών, ούτε καν με αγορά ναρκωτικών.

Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή.

Έλαβα εντολή από τον κο Αδαμαντίδη να στραφώ με μηνύσεις και αγωγές εις βάρος οιουδήποτε φυσικού προσώπου – δημοσιογράφου – παρουσιαστή οιασδήποτε τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής εκπομπής ή οιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης που αναπαράγει την ως άνω ψευδή και συκοφαντική είδηση, και ήδη οι συνεργάτες μου συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να στραφούμε δικαστικώς εναντίον τους», αναφέρει ο ποινικολόγος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα