Αθλητής έσωσε γυναίκα που πνιγόταν ενώ έτρωγε στα Χανιά – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Αθλητής έσωσε γυναίκα που πνιγόταν ενώ έτρωγε στα Χανιά – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Στιγμές αγωνίας βίωσαν οι πελάτες ενός καταστήματος εστίασης στο παλιό λιμάνι των Χανίων, την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν μία γυναίκα πνίγηκε με το φαγητό της. Ειδικότερα, γύρω στις 17:26 το απόγευμα του Σαββάτου, παρέα τριών γυναικών με τα παιδιά τους απολάμβαναν το γεύμα τους. Ξαφνικά, όπως αναφέρει το flashnews.gr, η μια από τις γυναίκες έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα δύο της παιδιά καθώς κομμάτι της τροφής μπλόκαρε την αναπνευστική οδό.

Άμεσα οι άλλες γυναίκες σηκώθηκαν και προσπάθησαν να την συνεφέρουν αλλά η γυναίκα παρέμενε χωρίς τις αισθήσεις της.

 
Ξαφνικά από διπλανό τραπέζι σηκώνεται και σπεύδει να βοηθήσει ένας άνθρωπος που έχει διακριθεί στον αθλητισμό. Πρόκειται για τον Χανιώτη τριαθλητή Κώστα Βαρουχάκη, ο οποίος με ψυχραιμία εφάρμοσε στη λιπόθυμη γυναίκα τη λαβή Χάιμλιχ με αποτέλεσμα η γυναίκα να συνέλθει και τα παιδιά της να πέφτουν ανακουφισμένα στην αγκαλιά της.

Να σημειωθεί πως από τη στιγμή που η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μέχρι που την επανέφερε ο αθλητής πέρασε λίγο παραπάνω από ένα λεπτό.

Δείτε καρέ – καρέ τις στιγμές αγωνίας που βίωσαν όλοι όσοι ήταν στο κατάστημα και τη σωτήρια επέμβαση του Κώστα Βαρουχάκη:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα