Χίος: Νέα στοιχεία για τον κρατούμενο που πήδηξε στη θάλασσα

Χίος: Νέα στοιχεία για τον κρατούμενο που πήδηξε στη θάλασσα

Δεν έχουν καταφέρει ακόμα οι Άρχες να εντοπίσουν τον κρατούμενο άνδρα που πήδηξε στη θάλασσα από το «Νήσος Σάμος».

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ που ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα την ώρα που το Νήσος Σάμος βρισκόταν ανοιχτά των Ψαρών προς τη Χίο. Ο κρατούμενος ζήτησε άδεια για να κάνει ένα τσιγάρο, βγήκε στο κατάστρωμα του πλοίου Νήσος Σάμος και πήδηξε στη θάλασσα. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν ταχύτατα δεν εντοπίστηκε κάποιο σημάδι ζωής. Όσο οι ώρες περνούν οι ελπίδες για τον 44χρονο αργοσβήνουν.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 02:30 τη νύχτα όταν το πλοίο “Νήσος Σάμος“, που είχε ξεκινήσει στις 20:00 χθες το βράδυ από Πειραιά με προορισμό Ψαρά – Χίο – Μυτιλήνη, βρισκόταν μεσοπέλαγα, ο κρατούμενος ζήτησε από του αστυνομικούς άδεια και βγήκε στο κατάστρωμα.

Τότε ο 44χρονος πήδηξε στην θάλασσα. Ενημερώθηκε αμέσως το πλήρωμα και σταμάτησε το καράβι. Ξεκίνησε άμεσα η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, με σκάφη του λιμενικού, που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ λίγη ώρα αργότερα στις 04:00 τα ξημερώματα, στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο Super Puma.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες μέχρι και αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 44χρονο κρατούμενο (γεν. 1978 στη Νέα Ιωνία Αττικής) ο οποίος μεταφέρονταν στις δικαστικές φυλακές της Χίου, στο πλαίσιο 11χρονης φυλάκισης για υπόθεση σχετική με διακίνηση ναρκωτικών.

www.newsit.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα