Άγνωστοι επιτέθηκαν σε Μητροπολίτη επειδή τον πέρασαν για τον π. Αντώνιο

Άγνωστοι επιτέθηκαν φραστικά σε μητροπολίτη σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, επειδή τον πέρασαν για τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο. Φώναζαν ότι κακοποιεί παιδιά, στον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτη Ναυκράτιδος Παντελεήμων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή Super Κατερίνα, ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος Παντελεήμων δέχτηκε προπηλακισμό από αγνώστους, γιατί τον μπέρδεψαν με τον πατέρα Αντώνιο από την Κιβωτό του Κόσμου. Το επεισόδιο σημειώθηκε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος Παντελεήμων ήταν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου μαζί με άλλον ιερέα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Σε τραπέζι κοντά στο δικό τους καθόταν μια άλλη παρέα που άρχισε τις προσβολές εναντίον του ότι "κακοποιεί παιδιά". Απ' ό,τι προκύπτει από τα λεγόμενά της παρέας, τον είχαν μπερδέψει με τον πατέρα Αντώνιο από την Κιβωτό του Κόσμου.

Μετά τον προπηλακισμό, ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος Παντελεήμων, έφυγε από το εστιατόριο και κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει.

Aλλά οι δράστες δεν περιορίστηκαν εκεί, τον ακολούθησαν και τον κυνηγούσαν κυριολεκτικά με μια κάμερα στο χέρι στην οδό Μητροπόλεως, φωνάζοντας ότι αυτός είναι που "έχει φάει τα λεφτά" και άλλα τέτοια.Να τονίσουμε ότι στη συνέχεια κατετέθη μήνυση κατ αγνώστων στο ΑΤ Κυψέλης, όπου διαμένει ο Μητροπολίτης, όπως αναφέρει ο ιστότοπος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα