Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μετανιωμένος δηλώνει ο δράστης - Την Πέμπτη η απολογία

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μετανιωμένος δηλώνει ο δράστης - Την Πέμπτη η απολογία

Προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την Πέμπτη έλαβε από την ανακρίτρια ο 25χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του, μιλώντας στους δημοσιογράφος έξω από τα δικαστήρια Πειραιά είπε: «μου έχει δηλώσει την μεταμέλειά του, είναι συντετριμμένος».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν ο δράστης γύρισε από τη δουλειά του σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά (σ.σ. η κοπέλα εργαζόταν στην Καλλιθέα), με τον ίδιο να υποστηρίζει στους αστυνομικούς ότι αφού την πυροβόλησε στο κεφάλι, όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, έκρυψε στην κατάψυξη το όπλο, το οποίο είχε προμηθευτεί παράνομα πριν ένα χρόνο από Ρουμάνους.

«Τσακωθήκαμε και κάποια στιγμή πάνω στην ένταση και ενώ βρισκόμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, πήρα το πιστόλι και την πυροβόλησα», φέρεται να είπε ο 25χρονος στους αστυνομικούς του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου, όταν πήγε να παραδοθεί.

Γενικότερα, το ζευγάρι φαίνεται πώς καβγάδιζε διαρκώς, καθώς ο δράστης ζήλευε αρκετά τη σύντροφό του.

Η τελευταία ανάρτηση

Ο 25χρονος αλβανικής καταγωγής έκανε και μία ανάρτηση στα social media, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν το συγκεκριμένο μήνυμα ανέβηκε πριν ή μετά τη δολοφονία της συντρόφου του.

«Αδυναμίες… Δεν είχες καμία. Είχα μία… Αγαπούσα», έγραψε χαρακτηριστικά.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα