Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Δεν κατάλαβε τι έκανε λέει ο δράστης. Πώς αποφάσισε να παραδοθεί

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Δεν κατάλαβε τι έκανε λέει ο δράστης. Πώς αποφάσισε να παραδοθεί

Οργή προκαλεί στην κοινή γνώμη μια ακόμα γυναικοκτονία, αυτήν τη φορά στον Πειραιά με θύμα μια 19χρονη. Ο 25χρονος σύντροφός της αφού την σκότωσε, μπήκε στο αυτοκίνητο και τριγυρνούσε στους δρόμους όλο το βράδυ, μέχρι που αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 25χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και δεν κατάλαβε τι έκανε γι’ αυτό και παραδόθηκε το πρωί όταν συνήλθε.

Στους αστυνομικούς ο δράστης περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και παραδέχτηκε ότι την ζήλευε πολύ και ότι τσακώνονταν συχνά. Τούς υπέδειξε ότι η 19χρονη είναι στο σπίτι νεκρή και αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν το όπλο του εγκλήματος μέσα στο σπίτι, όπου ο δράστης τούς είπε ότι το έχει αφήσει.

Συγκλονισμένοι από το έγκλημα είναι φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού. Η 19χρονη εργαζόταν σε μπαρ στην Καλλιθέα και ο 25χρονος σε μπαρ στην Τρούμπα.

Η ζήλια «όπλισε» το χέρι του 25χρονου

Η ζήλια φαίνεται να είναι εκείνη που «όπλισε» το χέρι του 25χρονου. Η 19χρονη πήγε σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής, όπου εκείνος κάποια στιγμή τής έκανε σκηνή ζηλοτυπίας και άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα.

Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και ο 25χρονος πήρε το όπλο και πυροβόλησε την σύντροφό του.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα