Κιβωτός του Κόσμου: Απομακρύνεται ο πατέρας Αντώνιος από τη δομή - Η εισαγγελική απόφαση

Οι εισαγγελείς ανηλίκων, οι οποίοι διενεργούν ποινική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, αποφάσισαν να απομακρυνθεί ο πατέρας Αντώνιος από τη δομή. Η απόφαση πάρθηκε για λόγους προστασίας των ανήλικων.

Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί αυτεπαγγέλτως προχώρησαν στην κίνηση αυτή που αφορά εκτός από τον πατέρα Αντώνιο και τρία ακόμα πρόσωπα για λόγους προστασίας των ανήλικων παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή. Με βάση αυτήν τη διάταξη απαγορεύεται στα τέσσερα πρόσωπα να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την «Κιβωτό του Κόσμου».

H εισαγγελική διάταξη ισχύει για ενενήντα μέρες και μετά θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Αφορά τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο κάδρο των ποινικών ερευνών. Με την κίνησή τους αυτή οι εισαγγελείς αποσκοπούν στο να παραμείνει μακριά από τα ανήλικα ο πατέρας Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα για να μην μπορούν να επηρεάσουν τα ανήλικα που φιλοξενούνται στη δομή.

Μέχρι τώρα οι νομικοί παραστάτες του ιερέα δηλώνουν ότι δεν έχουν παραλάβει το σχετικό έγγραφο το οποίο ωστόσο έχει παραδοθεί στο σπίτι του ζεύγους στα Ραφήνα.

Από την στιγμή που έχει φτάσει στο σπίτι, το έγγραφο θεωρείται ότι του έχει παραδοθεί.

Με την έρευνα εις βάρος του να αφορά τέσσερα κακουργήματα, αλλά και με κατηγορίες για κακοποίηση, ο πατέρας Αντώνιος επιμένει από την πρώτη στιγμή στην στάση του ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του αποδίδονται.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα