Θεσσαλονίκη: Της άρπαξαν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο – Το νέο κόλπο που εφαρμόζουν οι κλέφτες

Θεσσαλονίκη: Της άρπαξαν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο – Το νέο κόλπο που εφαρμόζουν οι κλέφτες

Μία ακόμα θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με τις κινήσεις του δράστη να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.

 Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στην οδό Μητροπόλεως.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού.

Τότε οι δύο επιτήδειοι που την παρακολουθούν αναλαμβάνουν δράση και θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Μόλις, λοιπόν, η γυναίκα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, ο ένας χτύπησε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με την οδηγό να βγαίνει έξω πιστεύοντας ότι κάποιος την τράκαρε.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο δεύτερος δράστης ο οποίος τη στιγμή που η γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητο, με χειρουργικές κινήσεις ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και της αρπάζει την τσάντα.

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Σύμφωνα με φίλο του θύματος η τσάντα της βρέθηκε λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της κλοπής με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά.