Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο: Μαχαίρωσε κατά λάθος στο στήθος τον παραπληγικό γιο της

Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο: Μαχαίρωσε κατά λάθος στο στήθος τον παραπληγικό γιο της

Παραλίγο να σημειωθεί απίστευτη τραγωδία στον Βόλο όταν 80χρονη γυναίκα που μεγάλωσε τον παραπληγικό γιό της μόνη, τον μαχαίρωσε κατά λάθος, όπως δείχνουν όλες οι μέχρι στιγμής ενδείξεις.

 Όπως αναφέρει το gegonotanews.gr, ο 61χρονος παραπληγικός άντρας που αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα, πήγε τη Δευτέρα να αγκαλιάσει την μητέρα του την ώρα που εκείνη μαγείρευε και κρατούσε μαχαίρι. Το αποτέλεσμα ήταν να τον καρφώσει στον θώρακα, αλλά ευτυχώς και για τους δύο το τραύμα δεν ήταν βαθύ.

Στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο και ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. «Με μαχαίρωσε η μητέρα μου» φώναζε ο 61χρονος και σήμανε συναγερμός, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία.

Τι υποστήριξε ο 61χρονος
 Ο 61χρονος υποστήριξε στις Aρχές ότι βρισκόταν στην κουζίνα με τη μητέρα του, η οποία κρατούσε το μαχαίρι, διότι ήθελε να κόψει ψωμί για να φάνε. Ο ίδιος σημείωσε πως ήθελε να την αγκαλιάσει και πως δεν είδε το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αρχικά νόμιζε ότι είναι μία απλή αμυχή. Όταν όμως άρχισε να αιμορραγεί φοβήθηκε

Η αστυνομία δηλώνει πως δεν υπήρξε δόλος και με εντολή Εισαγγελέα δεν συνελήφθη η ηλικιωμένη. Ο 61χρονος έφερε επιπόλαιο τραύμα και οδηγήθηκε στην Χειρουργική Κλινική , από όπου σήμερα θα πάρει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα